Wat is GLV Idun?
De studies Biologie en Life Science & Technology vallen samen onder één studievereniging, namelijk de Groninger Levenswetenschappenvereniging Idun, kortweg GLV Idun. Onze vereniging telt 19 commissies, die allemaal verschillende activiteiten organiseren. Hierbij kan je denken aan studiegerelateerde activiteiten als lezingen en een congres. Je kunt ook denken aan carrièregerelateerde activiteiten als workshops, bedrijfsbezoeken en een beroepenmiddag. En als laatste organiseren we natuurlijk ook activiteiten voor de nodige ontspanning. Zo wordt maandelijks een feest georganiseerd, hebben we een jaarlijks gala, zijn er meerdere reizen naar binnen- en buitenland, worden verschillende sportevenementen georganiseerd en is er jaarlijks een toneelvoorstelling. 

Hoe kan ik lid worden van GLV Idun?
Om lid te worden van GLV Idun moet je een formulier invullen. Deze kan je vinden onder het kopje 'become a member'. Voor een lidmaatschap betaal je slechts €18,50 per jaar. Dit bedrag wordt via een automatisch incasso van je rekening afgeschreven.
Onze leden kunnen hun studieboeken voor een gereduceerde prijs bij GLV Idun kopen. Deze korting loopt gemakkelijk op tot 15% van de adviesprijs. De korting die je op de boeken krijgt is daardoor meer dan €18,50. De contributie heb je dus direct terugverdiend! Daarnaast kun je bij ons een goedkope labjas en labbril kopen, die verplicht zijn tijdens laboratoriumpractica.
Verder krijgen leden gratis toegang tot al onze feesten en borrels, kunnen ze ons digitale verenigingsblad lezen of een gedrukt exemplaar afhalen en krijgen ze een gratis exemplaar van onze jaarlijkse almanak. Voor alle activiteiten waar een entreeprijs geldt, betalen leden natuurlijk een gereduceerde prijs. Verder krijgen leden gratis toegang tot al onze feesten en borrels, kunnen ze ons digitale verenigingsblad lezen of een gedrukt exemplaar afhalen en krijgen ze een gratis exemplaar van onze jaarlijkse almanak. Voor alle activiteiten waar een entreeprijs geldt, betalen leden natuurlijk een gereduceerde prijs.

Nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben en/of is er iets niet helemaal duidelijk, stuur dan een mailtje naar introductie@idun.nl (voor vragen over alleen de introductieperiode) of bestuur@idun.nl (voor alle overige GLV Idun-gerelateerde vragen).


Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan