Bijbaan/Fulltime Functie als Adviseur Ecologie bij EcoReest

EcoReest
  • Posted at Mar 16, 2020
  • Vacatures
  • Groningen

De komen jaren worden er veel woningen geïsoleerd om aan onze energiedoelstellingen te kunnen voldoen. Deze maatregelen hebben echter grote gevolgen voor dieren die in deze woningen hun verblijfplaats hebben; denk aan gierzwaluwen en vleermuizen.

Adviesbureau Eco Reest onderzoekt, onder meer in de stad Groningen, of beschermde dieren in deze woningen een verblijfplaats hebben, om vervolgens te adviseren hoe deze verblijfplaatsen te beschermen of herstellen. Vanwege de enorme aantallen woningen die geïnspecteerd moeten worden, hebben we ook jou nodig! De inspecties vinden plaats als gierzwaluwen en vleermuizen actief zijn, derhalve in de avonduren of vroege ochtend; tijdstippen die prima te combineren zijn met een actief studentenleven. Een inspectie duurt 2 tot 3 uur.

Een zinvolle bijbaan; goed voor beschermde dieren en goed voor de beurs…..

Wil je ons team komen versterken of zou je graag meer informatie willen, stuur dan een email naar info@ecoreest.nl of bel met ons kantoor: 0528-373982.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en flexibele collega die ons team als adviseur ecologie komt versterken. Je bent van begin tot eind bij een project betrokken, zowel bij het veldwerk, als het rapporteren van de resultaten en de advisering over eventuele vervolgstappen.

Als adviseur ecologie bij Eco Reest werk je ook nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals met de projectleiders en onderzoekers van asbestinventarisaties, energiebesparing en bodemsanering.

Een toekomstige collega zegt: “Hou je van afwisseling, ben je betrokken, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en heb je gevoel voor humor, dan pas jij perfect in ons team.”