GLV Idun

Welkom op de site van de Groninger Levenswetenschappenvereniging Idun. GLV Idun is de studievereniging voor studenten van de studies Biologie en Life Science and Technology aan de Rijksuniversiteit Groningen. De vereniging telt meer dan 1500 leden en organiseert het gehele jaar zowel carrière-, studiegerelateerde en sociale activiteiten. 

 

 

Nieuwsberichten

27

Jun

Welkom!
Beste aankomende eerstejaars Biologie en Life Science and Technology, welkom bij GLV Idun! We zijn erg verheugd om jullie te verwelkomen bij de Introdag op 29 augustus en het introkamp van 5 t/m 7 september. Voor velen van jullie zal dit jaar het studentenleven beginnen en gedurende deze tijd zal je studievereniging een groot deel daarvan uitmaken.

 
25

Jun

Op woensdag 25 juni heeft het bestuur samen met Ballonnenactie-winnares Rosaline de Vetten de opbrengst van de Dies Natalis 2014 overhandigd aan Stichting Jarige Job. Onze Commissaris Intern Reinoud reikte de cheque uit aan Jarige Job vrijwilligster Martha Buning, met daarop het recordbedrag dat dit jaar is opgehaald: €3047,27!

 

Activiteiten

05 september

11 september

16 september

25 september

Advertenties

 

 

 

 

 

 

Niet betalen voor onnodige zorg? Kies dan voor de studenten zorgverzekering.

Volg ons op Twitter

Volg ons

Lifeline blog

Advertentie

GLV Idun © 2014

Beheerd met: Congressus
Design: Entity Studio

Contact

GLV Idun
Postbus 11103
9700 CC Groningen

Tel.nr: 050-363 20 74
E-mail: bestuur@idun.nl