GLV Idun

Welkom op de site van de Groninger Levenswetenschappenvereniging Idun. GLV Idun is de studievereniging voor studenten van de studies Biologie en Life Science and Technology aan de Rijksuniversiteit Groningen. De vereniging telt meer dan 1500 leden en organiseert het gehele jaar zowel studiegerelateerde als sociale activiteiten. 

 

 

Nieuwsberichten

10

Apr

Lieve allen,
Elk jaar merken we weer dat het vak inleiding van biomathematica en biostatistiek een lastig vak is.
Vind je het leuk om mensen te helpen met hun moeilijkheden en ben je toevallig goed met wiskunde, meld je dan aan via bestuur@idun.nl en wordt bijlesdocent. Sta voor een klas voor twee avonden en breng jou kennis over op de studenten die aan je lippen zijn gekluisterd.
Groeten,
Warner Hoornenborg
Namens bestuur to infinity and beyond 

 
09

Apr

Op 4 en 5 juni 2014 zal de 21ste editie van het International Student Congress of (bio)Medical Sciences – ISCOMS – plaatsvinden in het Universitair Medisch Centrum Groningen! ISCOMS behoort tot de top (bio)medische studentencongressen ter wereld, en het belooft ook dit jaar weer een groot succes te worden!

Wil jij...

 
04

Apr

NWO Chemische Wetenschappen (CW) organiseert samen met de Topsector Chemie een studentencompetitie. Tot 8 mei kunnen teams van master studenten voorstellen indienen om in de zomermaanden een onderzoeksstage te doen met als doel om een creatieve oplossing te vinden voor een maatschappelijke of industriële uitdaging. De competitie is open voor chemie studenten, maar ook voor interdisciplinaire teams met bijvoorbeeld biologie-, natuurkunde- of informaticastudenten. Geselecteerde teams krijgen een betaalde stageplek. De Topsector Chemie wil hiermee een springplank aan de carrière van studenten bieden.

 

Advertenties

 

 

 

 

 

 

Niet betalen voor onnodige zorg? Kies dan voor de studenten zorgverzekering.

Volg ons op Twitter

Volg ons

Lifeline blog

Advertentie

GLV Idun © 2014

Beheerd met: Congressus
Design: Entity Studio

Contact

GLV Idun
Postbus 11103
9700 CC Groningen

Tel.nr: 050-363 20 74
E-mail: bestuur@idun.nl